Ladda ner Byggföretagens medlemsmärkning – Byggföretagen

Ladda ner Byggföretagens medlemsmärkning

Medlemsföretagens märkning får inte användas i sammanhang som inte är i enlighet med de värderingar som Byggföretagen står för. Den får inte förvanskas eller skrivas in manuellt med liknande typsnitt, utan måste användas som bild. Den får heller inte användas på ID06-kort. Märkningen finns i liggande och stående varianter samt i en ljus och mörk färgställning.

Guider och hjälpmedel

Frågor och svar

Hur får jag bildekaler till våra firmabilar?

Nu kan du beställa den nya medlemdekalen för tjänstebilar. Logga in på Byggföretagen Förlag och beställ dekalen utan extra kostnad fram till november.

Här hittar du dekalen: https://forlag.byggforetagen.se/

Vad är en schysst byggare?

Byggföretagens medlemsföretag har kollektivavtal, följer lagar och avtal och sätter säkerheten främst. Det tycker vi är viktigt att fler får veta. På denna sida kan därför medlemsföretag i Byggföretagen ladda ner material som visar att just du är en schysst byggare.

Vill du ha ytterligare marknadsföringsmaterial rekommenderar vi dig ett besök i Schyssta shoppen. Här kan du som är medlem i Byggföretagen hitta produkter och marknadsföringsmaterial - gratis eller till förmånliga priser - som gör det enkelt att berätta för dina kunder att du är med och bygger Sverige på schyssta grunder.

Via vår söktjänst schysstabyggare.se kan du hitta schyssta byggföretag när du ska bygga om eller nytt. Här kan medlemsföretag registrera sig i söktjänsten.

Hur får jag mitt medlemsintyg?

Du når medlemsintyget genom att följa dessa tre enkla steg.

1. Logga in på Mina sidor.

2. Klicka på ”Företagsuppgifter” bland rubrikerna till vänster.

3. Ladda ned ditt medlemsintyg. 

Kontakt

Johan Riddarström

Art Director & Brand Manager

Tel: +46 8 698 58 92

johan.riddarstrom@byggforetagen.se