Grattis Westerlind Fastigheter - Årets insats i Västernorrland! | Byggföretagen

Grattis Westerlind Fastigheter – Årets insats i Västernorrland!

Publicerad:

Sveriges Byggindustrier gratulerar Westerlind Fastigheter till segern i Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland. Priset delades ut i samband med en galamiddag i Sundsvall den 21 september. 

Motivering: ”Med en tydlig inriktning och målmedvetenhet har vinnaren, med sitt nyskapande och framåtblickande arbetssätt, starkt bidragit till att utveckla staden, både genom bostadsbyggande och centrumutveckling. De har tydligt visat att de vågar satsa och inspirerar fler aktörer att följa efter i samhällsbyggarbranschen.”

Priset Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland delas ut av Sveriges Byggindustrier i samarbete med Sundsvall Business Award.