Ny regionchef för Byggföretagen region Mellan | Byggföretagen

Ny regionchef för Bygg­företagen region Mellan

Byggföretagen Mellan. Johan kommer närmast från en tjänst som förhandlingschef på NCC.

Publicerad:

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Johan Gillberg till Byggföretagen. Johan har en mycket god kännedom om byggbranschen och våra medlemsföretags vardag, vilket kommer att vara viktigt i vårt fortsatta arbete att göra byggbranschen attraktiv, sund och säker, säger Catharina Elmsäter-Svärd, Byggföretagen.

Johan Gillberg är i dag förhandlingschef och HR Manager på NCC och har tidigare bland annat jobbat som förhandlare och löneansvarig på Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) samt personalman/löneingenjör på JM AB region Öst.

Byggföretagen Mellan har kontor i Eskilstuna, Falun, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro. Johan Gillberg kommer att utgå från kontoret i Uppsala.

Johan Gillberg tillträdde sin nya tjänst på Byggföretagen 1 januari 2019.