Byggindustrier Väst i partnerskap med CMB | Byggföretagen

Byggindustrier Väst i partnerskap med CMB

Sveriges Byggindustrier region Väst kliver nu in som aktiv partner hos CMB, Centrum för management i byggsektorn.

Publicerad:

– Det ska bli väldigt spännande att vara en del av ett forum som driver på utvecklingen och vässar både företag och samhällsinstitutioner, säger Anna Lönn Lundbäck, regionchef på Sveriges Byggindustrier region Väst.

CMB är en plattform för kunskapsutbyte mellan näringsliv, akademi och det offentliga. Med fokus på management- och ledarskapsutveckling.

– Vi har alltid haft goda relationer med Sveriges Byggindustrier, inte minst i forskningsfrågor, säger Bengt Christensson, vd på CMB. Jag tror att Sveriges Byggindustrier kommer bidra med konstruktiva insikter från sina medlemmar i små och medelstora företag.

CMB är i grunden ett samverkansprojekt mellan de byggande institutionerna på Chalmers tekniska högskola och ett drygt 70-tal av ”marknadens starkaste aktörer inom privat och offentlig verksamhet”.

– Våra medlemsföretag har stor nytta av att vi finns med på den här arenan. Samtidigt får vi vara med och bidra till samhällsnyttan. Forskning och utveckling i ledarskapet gagnar såväl branschen som stadsbyggandet. Det är ett spännande samarbete att se fram emot säger, Anna Lönn Lundbäck

 Här kan du läsa mer om CMB.