Nu startas Byggbranschens Utbildningscenter | Byggföretagen

Nu startas Byggbranschens Utbildningscenter

Från den 1 maj 2019 är Byggbranschens Utbildningscenter en ny aktör inom utbildning och vidareutveckling i branschen. Det är Sveriges Byggindustriers Entreprenörsskolan och Stockholms Byggmästareförenings kursverksamhet som går samman.

Publicerad:

Byggbranschens Utbildningscenter kommer erbjuda ett stort antal utbildningar för att tillgodose kompetensbehovet i bygg- och anläggningsbranschen, både för tjänstemän och yrkesarbetare. Med ett brett utbud inom områdena entreprenadjuridik, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, byggproduktion, arbetsrätt och projektering får deltagarna sina utbildningsbehov uppfyllda.

Genom att dra nytta av de bästa delarna Sveriges Byggindustriers Entreprenörsskolan och Stockholms Byggmästareförenings kursverksamhet kan Byggbranschens Utbildningscenter utveckla utbildningar för att vara effektiva och flexibla efter vad branschen behöver.

– Inom byggbranschen så är det ett högt tempo och många olika krav på och behov av utbildning. Bygg- och anläggningsprojekt är också ofta i kritiska skeden då personalen inte har möjlighet att vara borta för att gå på kurs. Där ser vi en stor möjlighet med digitaliseringen för att på så sätt erbjuda fler möjligheten till flexibelt lärande, säger Phillip Hayes, chef för Byggbranschens Utbildningscenter.

I väntan på att den nya gemensamma webbplatsen växer fram bokar du dina utbildningar på samma sätt som tidigare på Entreprenörsskolan och Stockholms Byggmästareförening.