Medallion for Excellence till plattsättaren Filip Sandgren | Byggföretagen

Medallion for Excellence till plattsättaren Filip Sandgren

Efter fyra intensiva tävlingsdagar avslutades igår Yrkes-VM 2019 i Kazan, Ryssland med prisutdelning. Totalt blev det ett silver, tre brons och sex Medallion for Excellence till det svenska Yrkeslandslaget.

Publicerad:

Vi tackar våra landslagstävlande: Albert Åhlenius, murare, Filip Sandgren,  plattsättare och Oscar Eriksson och Erik Larsson, betongare för imponerande insatser i Yrkes-VM 2019. Och vi är såklart extra stolta och glada över att plattsättaren Filip Sandgren var en av de sex som fick en Medallion for Excellence, ett pris som utdelas till en tävlande som har fått höga poäng och visat yrkesskicklighet på extramt hög nivå. Stort Grattis Filip!

  • Silvret togs av industrielektrikern Martin Lindelöw från Hässleholm, som också vann ”Best of Nation”, ett pris till de tävlande som presterat bäst för sitt land. 
  • Bronsmedaljerna vann Jonna Mjörnell, undersköterska från Upplands Väsby, Elias Larsson, hotellreceptionist från Hjärup och Vendela Lundin Pikner, visual merchandiser från Stockholm.

Läs om vad de tävlande inom murning, plattsättning och betong tyckte om tävlingsdagarna.