Här får du veta mer om Sveriges Byggindustriers namnbyte | Byggföretagen

Här får du veta mer om Sveriges Byggindustriers namnbyte

Måndagen den 3 februari byter Sveriges Byggindustrier namn till Byggföretagen. Här nedan samlar vi kontinuerligt olika frågor inför namnbytet.

Publicerad:

Varför byter Sveriges Byggindustrier namn till Byggföretagen?

Det nya namnet speglar våra medlemsföretag bättre då det har en småskaligare profil än namnet ”Byggindustrin”. Våra medlemsföretag består huvudsakligen av små- och medelstora företag. 

Byggföretagen är också ett namn som tydligare visar medlemsföretagens betydelse för samhället i stort. Våra medlemsföretag skapar jobb, välfärd och framtidshopp. Generation efter generation har byggföretagen byggt bostäder, järnvägar, kontor, skolgårdar, cykelvägar, kontor och mycket mer. Det är Byggföretagens medlemmar som bygger Sverige på schyssta grunder. Oavsett om man själv benämner sig som bygg- anläggnings- eller specialistföretag samlas här alla byggföretag i ett namn. 

Hur kommer medlemsföretagen att märka av bytet?

Medlemsföretagen kommer förhoppningsvis främst att uppfatta den förbättrade medlemsservicen. I samband med varumärkesbytet lanserar vi fyra förbättringar som ska underlätta alla företagares vardag. Det handlar om en helt ny webb, en ny företagarservice, en arbetsgivarguide för kollektivavtal och en uppdatering av Rådgivningen.

Hur håller jag mig informerad om bytet?

De närmaste veckorna kommer vi här på webben och Veckonytt att berätta mer om namnbytet och den förbättrade medlemsservicen.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till info@sverigesbyggindustrier.se och info@byggforetagen.se efter den 3 februari.