Ny branschförening i Byggföretagen | Byggföretagen

Ny branschförening i Bygg­företagen

Branschföreningen Svenska Fogbranschens Riksförbund och Byggföretagen har tecknat ett samarbetsavtal. Syftet är att stärka […]

Publicerad:

Branschföreningen Svenska Fogbranschens Riksförbund och Byggföretagen har tecknat ett samarbetsavtal. Syftet är att stärka båda parter samt ge ekonomiska förutsättningar för SFR att lämna branschspecifik service till gemensamma medlemsföretag.

Svenska Fogbranschens Riksförbund (SFR) är en organisation som verkar för entreprenörer, leverantörer och konsulter i fogbranschen. Föreningen har idag ca 100 medlemsföretag över hela Sverige. Ett 20 tal av dessa är idag även medlemmar hos Byggföretagen.

Avtalet gäller från den 1 januari 2020. I och med det nya avtalet med SFR har Byggföretagen nu 20 branschföreningar.