Influencers väcker intresse för samhällbyggnad | Byggföretagen

Influencers väcker intresse för samhällbyggnad

Vilken byggnad eller anläggning har betytt mycket för dig? Den frågan fick sex influencers svara på, för att skapa nyfikenhet för byggbranschen hos sina följare.

Publicerad:

Foto: Emma Johansson, influencern bakom Whatdecoratesmyday, framför sitt hus.

Syftet med influncer-samarbetet
Vi har en stor kompetensbrist inom byggbranschen och måste därför få fler att upptäcka vilka spännande karriärmöjligheter och bredd på yrken som branschen erbjuder. Med denna satsning vill vi testa ett nytt grepp för att väcka intresset hos personer som vanligtvis inte lyssnar på oss. Därför har vi valt att nå dem via influencers som de redan följer och lyssnar till.

Så går det till och detta är budskapet
Via Instagramposter och -stories berättar våra utvalda influencers om byggnader och anläggningar som på olika sätt har betytt mycket för dem. Det är berättelser som vi alla kan relatera till, då livet präglas av minnen och känslor kopplade till olika byggprojekt utan att vi ens reflekterar över det. Det kan vara barndomshemmet, skolbyggnaden, idrottsanläggningen eller vägen som leder till en plats som är speciell för oss. Vilken byggnad eller anläggning har betytt mycket för dig? Pröva och ställ frågan till dig själv och se vad som dyker upp!

Aktuella influencers är Erikashus, josefinesyoga, juliamjornstedt, khouri.julia, snickargladjen, whatdecoratesmyday Några exempel: