Årets förbundsstämma blir digital | Byggföretagen

Årets förbundsstämma blir digital

På grund av covid-19 genomförs Byggföretagens förbundsstämma 2020 digitalt. Stämmoombud och övriga medlemmar välkomnas att delta via länk.

Publicerad:

Programmet för Byggstämma 2020 begränsas till förbundsstämman, som blir digital och sänds via länk.

Byggstämmans program begränsas till förbundsstämma
På grund av covid-19 har Byggföretagens förbundsstyrelse beslutat att begränsa programmet för Byggstämma 2020, den 14 maj, till enbart den formella förbundsstämman kl 11.00. Det fysiska mötet, med studiebesök på Säkerhetsparken och efterföljande program på temat säkerhet, ställs in.

Digital förbundsstämma
Att förbundsstämman blir digital innebär att både stämmoombud, och de övriga medlemmar som önskar, deltar via länk. Med hjälp av specialanpassad teknik kommer stämman genomföras på ett sätt som motsvarar en fysisk stämma, så långt som det är möjligt.

Mer information i början på maj
I början på maj kommer mer information, som beskriver hur du praktiskt och tekniskt går tillväga för att delta på den digitala förbundsstämman. Informationen kommer bland annat finnas under eventet Byggstämma 2020.

För frågor kontakta: byggstamma@byggforetagen.se