Nominera till Årets Samhällsbyggare i Västernorrland | Byggföretagen

Nominera till Årets Samhällsbyggare i Västernorrland

Publicerad:

Byggföretagen Västernorrland är prisvärd till Årets Samhällsbyggare i Västernorrland, priset delas ut på Sundsvalls Business Awards 12 november 2020. Ulrica Åhman, ordförande i Byggföreningen Västernorrland, berättar mer om priset.

Beskriv priset Årets Samhällsbyggare i Västernorrland?

Årets Samhällsbyggare tilldelas en person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till att göra Västernorrland till en modern, hållbar och attraktiv plats. Ett ansvarsfullt samhällsbyggande handlar om planering, byggande, användning och förvaltning av byggnader, infrastruktur och kultur- och naturmiljöer, vilket skapar ett inkluderande och tryggt samhälle där människor vill leva och bo. Pristagaren bidrar till ett attraktivt, sunt och säkert samhällsbyggande i världsklass.

Varför delar Byggföretagen ut priset till Årets Samhällsbyggare?

Vi tyckte att det saknades ett pris som detta. Vi vill synliggöra den positiva utveckling som sker i byggbranschen och hur vår bransch bidrar i samhällsbyggandet. Vi lyfter fram initiativ som görs för att bidra till en attraktiv, sund och säker byggbransch – och hoppas att det kan bidra till en stolthet i branschen.

Hur gör jag för att nominera?

Nomineringar görs via Byggföretagens hemsida.

Sista dagen att nominera är 31/8.

2019 års vinnare -Nya Ostkustbanan