Låt oss utbilda era framtida arbetsledare och platschefer | Byggföretagen

Låt oss utbilda era framtida arbetsledare och platschefer

Byggföretagen, Jönköpings Läns Byggmästareförening och Tekniska Högskolan i Jönköping erbjuder följande utbildningar för dig som idag arbetar med bygg, anläggning eller installation. Utbildningarna är framtagna i tätt samarbete med branschens företag och anpassade för att kunna kombineras med fortsatt arbete. Vi erbjuder utbildningar med relevant innehåll och hög kvalitet.

Publicerad:


Läs mer om vår byggproduktionsledarutbildning här samt om vår nya platschefsutbildning här 

Platschef bygg och anläggning

Yrkeshögskoleutbildning, 1 år, en skolförlagd dag per vecka. Studieorter: Malmö och Jönköping Som platschef inom bygg och anläggning har du den centrala rollen i alla typer av byggprojekt. Utbildningen vänder sig till dig som redan har erfarenhet av att jobba som arbetsledare och vill utvecklas vidare i karriären. Utbildningen ger fördjupad kompetens inom bland annat betsledning, betonggjutning och ekonomi.

Start: 11 Jan 2021. Ansökan öppnar 15 september.
Vid fler frågor kring YH-utbildningar, kontakta Mikael Granlund 

Byggproduktionsledare

Yrkeshögskoleutbildning, 2 år, en skolförlagd dag per vecka. Studieorter: Malmö och Jönköping Utbildningen vänder sig till dig som har gått gymnasiets byggprogram och har jobbat några år. Som byggproduktionsledare har du en central roll i det praktiska genomförandet av ett byggprojekt. Utbildningen ger kompetens inom bland annat ledarskap, kalkylering samt byggteknik.

Start: 11 Jan 2021. Ansökan öppnar 15 september.