Nu lanseras tre nyheter i Arbetsgivarguiden | Byggföretagen

Nu lanseras tre nyheter i Arbetsgivarguiden

Bara ett halvår efter lanseringen av Arbetsgivarguiden säger 54% av våra medlemsföretag att den är viktig eller mycket viktig för deras arbete. Nu lanserar vi tre nyheter för att förbättra Arbetsgivarguiden ytterligare.

Publicerad:

Arbetsgivarnytt sökbart
Nu är det möjligt att söka på innehåll i våra Arbetsgivarnyheter (tidigare cirkulär) i sökfältet i Arbetsgivarguiden. Detta innebär också att de Arbetsgivarnyheter som översätts till engelska är sökbara.

Bättre utskrifter
Vi har nu förbättrat möjligheten att skriva ut material från alla avsnitt i Arbetsgivarguiden. Högerklicka på sidan du önskar skriva ut.

Engelsk sida
För våra engelsktalande medlemmar så har vi släppt ett avsnitt med engelskt material som fylls på efterhand. Här hittar du bland annat våra kollektivavtal översatta till engelska.

Arbetsgivarguiden hjälper våra medlemsföretag att göra rätt i djungeln av avtal, lagar och praxis som gäller på den svenska arbetsmarknaden. Här ser du ditt företags kollektivavtal med kommentarer, hittar steg för steg-guider och mallar samt får rådgivning om hur du ska göra i komplicerade ärenden.

Har du frågor om Arbetsgivarguiden? Eller tankar om hur vi kan utveckla den ytterligare? Hör av dig till oss här.