Nu lanseras ÖBKN – Östergötland bygger klimatneutralt | Byggföretagen

Nu lanseras ÖBKN – Östergötland bygger klimatneutralt

Publicerad:

Östergötland bygger klimatneutralt – ÖBKN är en klimatsamverkan mellan olika aktörer inom bygg- och fastighetssektorn i Östergötland. Målet för samverkan: Mot en halverad klimatpåverkan för hela bygg- och fastighetssektorns värdekedja år 2030 och en klimatneutral värdekedja i bygg- och fastighetssektorn senast år 2045.

Torsdagen den 10 september anordnar region Östergötland och Länsstyrelsen i Östergötland ett webinarium där representanter från ÖBKN kommer berätta mer om denna samverkan och hur man gör för att gå med.

För mer info om webinariet och anmälan: https://www.energikontoretostergotland.se/kalender/energi-och-klimateffektiva-bostader-och-lokaler/


Vill du veta mer om ÖBKN kan du läsa deras senaste nyhetsbrev nedan.