Byggföretagens energiexpert medverkar vid konferens för Agenda 2030-aktörer | Byggföretagen

Bygg­företagens energiexpert medverkar vid konferens för Agenda 2030-aktörer

Byggföretagens energiexpert Birgitta Govén är en av deltagarna när nationella samordnaren för Agenda 2030 bjuder in till en dag för omställning. Vi ställde några frågor till Birgitta inför hennes medverkan.

Publicerad:

Vem arrangerar konferensen?
Nationella samordnaren för Agenda 2030 bjuder in till en dag för omställning den 3 november 2020 på temat ”Decade of Action and Delivery”.

Vad kommer du tala om?
Jag kommer dels medverka i en panel på förmiddagen där jag ska berätta om vilka verktyg som behövs för att alla aktörer ska kunna arbeta för att nå klimatneutralitet inom färdplanen.

Jag kommer berätta om de projekt vi driver och om vikten av att få med små och medelstora företag i arbetet eftersom de är väldigt viktiga för omställningsarbetet. Jag kommer också prata om hur viktigt det är med lokal förankring – bland annat det positiva med de lokala färdplanerna och regionala initiativen som finns och hur vi vill bidra till att de sprids.

Den andra delen är att jag ska medverka i en digital monter tillsammans med Agneta Wannerström på Skanska kl. 12 – 13 där vi tillsammans ska hålla ett föredrag om hur vi gör målen i färdplanen till verklighet.

Var kan jag anmäla mig?
Anmälan görs här.