Emma är ny branschansvarig i Bohus Norra Älvsborg | Byggföretagen

Emma är ny branschansvarig i Bohus Norra Älvsborg

Hallå där! Emma Schewenius ny bransch- och föreningsansvarig för byggföreningen Bohus Norra Älvsborg.

Publicerad:

Emma Schewenius är bransch- och föreningsansvarig för byggföreningen Bohus Norra Älvsborg.

Välkommen till Byggföretagen! Hur känns det?

Det är helt fantastiskt att få komma hit. Det är en härlig utmaning att få samverka med människor och andra parter, att driva saker framåt. Jag ser fram emot att få nätverka med näringsliv och politik i mitt område, Bohus Norra Älvsborg, och inte minst i harmoni med storstaden Göteborg, som är viktig för hela regionens näringsliv och infrastruktur.

Du kommer närmast från en tjänst som enhetschef i Uddevalla kommun. Vad har du gjort mer?

Jag har tidigare jobbat på Trafikverket i nästan nio år med trafikinformation på olika sätt. Senast var jag på Uddevalla kommun som enhetschef på samhällsbyggnadsförvaltningen med ansvar för trafik, fastigheter gator och park.

Vad har du hunnit göra på dina första tre veckor hos Byggföretagen?
Jag har mött mina trevliga kollegor i region väst och träffat styrelsen för min byggförening Bohus Norra Älvsborg. Jag ser fram emot att få träffa och lära känna övriga kollegor ute i landet. Det ska bli spännande att få vara med i arbetet att bygga ett hållbart Sverige för alla.

Det här är Emma

Mamma till två barn.
Bor: I centrala Uddevalla.
Tränar: Crosstrain och promenader ”jag har bra muskler”.
Läser: Nyheter.
Favoritserie: House of cards.
Ser gärna: Sonen spela fotboll för Oddevold.
Innan Corona: Gillade jag att gå ut på restaurang.
Visdomsord: Var snäll mot dig själv.