Webbinarieserie - nytt Yrkesutbildningsavtal 2020 | Byggföretagen

Webbinarieserie – nytt Yrkes­utbildningsavtal 2020

Publicerad:

Den första juli 2020 infördes ett nytt yrkesutbildningsavtal som ersätter det gamla från 2006. Utifrån denna förändring i avtalet vill vi ge medlemsföretagen i Södra Norrland en möjlighet att få information kring det nya avtalet. Vi bjuder därför in våra medlemsföretag till en webbinarie-serie som är uppdelad i tre digitala träffar under juni till december 2020. Vid första tillfället i juni månad gick vi igenom vad som gäller för företagslärlingar som börjar sin grund och yrkesteoretiska utbildning efter den första juli 2020.   

Nu är det dags för andra tillfället, fredagen den 20 november mellan 9.00-9.30. Här går vi igenom grundutbildning i skola för både gymnasieelever och vuxenelever samt kvalificeringstid efter grundutbildning.

Anmäl dig här

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare i södra Norrland