Daniel Strandell är ny branschansvarig i väst | Byggföretagen

Daniel Strandell är ny branschansvarig i väst

Han startade sin anställning som bransch- och föreningsansvarig för Göteborgsregionen och Södra Älvsborg för en månad sedan. Nu kastas Daniel in hetluften direkt med byggstämma den här veckan.

Publicerad:

Daniel Strandell

Välkommen till Byggföretagen! Hur har din första månad varit på det nya jobbet?

Den har gått fort! Jag har fått ett varmt välkomnande och det har varit kul att träffa nya trevliga kollegor. Några har jag till och med kunnat träffa fysiskt. Jag har också hunnit träffa medlemmar och delta i utskottsmöten. Så här i början har det förstås varit mycket nytt att sätta sig in i, både vad gäller verksamheten och organisationen.

Vem är du?

Jag har tidigare framför allt arbetat som kommunikationsstrateg på konsultbyråer. Jag är samhällsintresserad och har arbetat i många olika branscher, bland annat inom samhällsbyggnadssektorn. Byggbranschen är verkligen en spännande bransch där det händer mycket. Inte minst här i Göteborg där jag bor är det slående hur mycket som byggs och är på gång. Att få jobba i en framtidsbransch som denna var ett av skälen till att jag sökte mig till Byggföretagen. Det känns jätteroligt och stimulerande.

Daniel Strandell har jobbat i en månad som bransch- och föreningsansvarig för Göteborgsregion Södra Älvsborg.

Vad är dina förväntningar på det nya jobbet och Byggföretagen?

Framför allt hoppas jag få lära känna och samarbeta med nya människor. Jag hoppas också kunna fördjupa mina kunskaper om branschen och bidra till att skapa ökad nytta för såväl Byggföretagens medlemmar som för samhället. Och sist men inte minst, hoppas jag ha kul på jobbet!

Det här är Daniel

Gift och har tre barn.
Tränar padel och innebandy.
Läser för närvarande Byggarbetsplatsens teknikhandbok.
Älskar att resa och längtar tills det blir möjligt igen.