Utmaningar och möjligheter med att beställa digitalt | Byggföretagen

Utmaningar och möjligheter med att beställa digitalt

Varför ska vi beställa digitalt? Hur ska fler våga beställa samhällbyggnation digitalt? Det var några av de frågeställningar som branschens talare diskuterade vid Nordic ConTech webbinarium.

Publicerad:

Ett fullmatat Nordic ConTech webbinarium, som arrangeras av Svensk Byggtjänst, Smart Built Environment, Byggföretagen, Installatörsföretagen och InfraSweden2030, gick av stapeln onsdagen den 19 maj. Denna gång kretsade frågan kring hur fler ska våga beställa samhällbyggnation digitalt och varför det är viktigt att driva utvecklingen framåt.

Den största utmaningen är kunskapsöverbryggningen men även att ensa bilden om vad digitalisering är. Det måste finnas kunskap om den egna verksamheten men även om möjligheterna framåt – då kan vi ta mycket större kliv, säger Lars Redzter, chef Branschutveckling Byggföretagen.

Här kan du ta del av webbinariet i sin helhet:

Pressmeddelandet från Svensk Byggtjänst hittar du här.