2,8 miljoner har sett Schyssta byggare! | Byggföretagen

2,8 miljoner har sett Schyssta byggare!

Marknadsföringen för "Schyssta byggare" som nu rullar på Google, YouTube, Facebook och flera andra kanaler väcker stor uppmärksamhet. På en månad har söktjänsten fått fler än 50 000 besök och många skickar förfrågningar till medlemsföretagen.

Publicerad:

De allra flesta besökarna kommer till webbsidan tack vare Google-annonseringen. När någon söker på till exempel renovering eller ytskick dyker annonsen för schysstabyggare.se upp.

Syftet med söktjänsten Schyssta byggare är att marknadsföra Byggföretagens medlemsföretag och hjälpa dem som vill anlita ett schysst byggföretag. Tjänsten vänder sig till offentliga och privata beställare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Så här registrerar du ert företag till Schyssta byggare

Några urklipp från kampanjen