Behov av rekrytering? Besök Opportunity Day! | Byggföretagen

Behov av rekrytering? Besök Opportunity Day!

Dags för det årliga eventet för ökad integration i Göteborg. Ann-Sofie Lind, rådgivare kompetensförsörjning, berättar om vikten av en inkluderande byggbransch.

Publicerad:

Opportunity Day i Göteborg 13 november. Byggföretagen är partner.

En mötesplats för utrikesfödda jobbsökande och företag som vill rekrytera. Målet med Opportunity Day är att inspirera till att söka medarbetare i nya nätverk och bredda rekryteringsbasen. Byggföretagen är en av flera partners. Andra är Svenskt Näringsliv och Göteborgs Stad.

Varför är detta viktigt?

– Vi är med och rustar Sverige för 11 miljoner invånare och då behövs en ökad mångfald. Alla, oavsett bakgrund, ska känna sig välkomna och se byggbranschen som sin framtid.

Varför borde företag jobba mer med inkludering och mångfald?

– Ökad mångfald gör att företag utvecklas och blir konkurrenskraftiga. Dessutom gynnar inkludering på arbetsmarknaden både enskilda individer och samhället i stort.

”Ökad mångfald gör att företag utvecklas och blir konkurrenskraftiga” berättar Ann-Sofie Lind, rådgivare kompetensförsörjning.

Har du behov av att rekrytera och vill samtidigt bredda din rekryteringsbas? Missa inte Opportunity Day den 8/11! Där kan du träffa jobbsökande och rekrytera, se seminarier, besöka mässan och delta i workshops. Anmäl dig på opportunityday.se.

Kontakt

Ann-Sofie Lind

Företagsrådgivare kompetensförsörjning

Tel: +46 31 708 41 06

ann-sofie.lind@byggforetagen.se