Hållbarhet på årsstämman i byggföreningen Göteborg och Södra Älvsborg | Byggföretagen

Hållbarhet på årsstämman i byggföreningen Göteborg och Södra Älvsborg

Den 8 mars är det dags för årsstämma. Daniel Strandell, bransch- och föreningsansvarig i byggföreningen Göteborg och Södra Älvsborg, berättar om årets viktiga tema.

Publicerad:

Daniel Strandell, bransch- och föreningsansvarig i Göteborg och Södra Älvsborg

Årsstämmans fokus är klimat, varför?

Klimatomställningen sker här och nu. Vi vill inspirera och vägleda våra medlemsföretag i hållbarhetsarbetet och även ge konkreta verktyg som kan hjälpa i verksamheten. Branschen har som mål att nå klimatneutralitet senast år 2045 och då gäller det att vi alla drar vårt strå till stacken.

Vad kan vi se fram emot?

Eftermiddagen bjuder på en inspirerande föreläsning av hållbarhetsentreprenören Rebecka Carlsson som pratar om de spännande affärsmöjligheter som uppstår när klimatomställning och exponentiella teknologier möts. Dessutom får du ta del av flera spännande exempel på hållbarhetsprojekt inom byggföreningen där medlemsföretag berättar och ger sina bästa tips.

Anmäl dig till årsstämman och en eftermiddag full med inspiration och tips.