Nominera Årets byggföretag | Byggföretagen

Nominera Årets bygg­företag

I samband med Årets byggkvinna 2022 lanseras priskategorin "Årets byggföretag". Nominera senast 8 mars!

Publicerad:

Årets byggföretag delas ut till ett företag som arbetar för en inkluderande arbetsplats där alla känner sig välkomna. Företaget ska vara ett gott föredöme och inspirera andra företag i deras arbete för inkludering.

– Nomineringarna till Årets byggkvinna 2021 visade på ett stort intresse och överraskande bredd, vilket ledde till årets nya priskategorier. Med ”Årets byggföretag” vill vi lyfta fram goda exempel på företag som jobbar aktivt för att öka mångfalden och därmed också kompetensförsörjningen till branschen, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd Byggföretagen.

– Jag uppmuntrar företag till att nominera till utmärkelsen Årets Byggföretag. Det finns inget bättre än att lyfta fram goda exempel och initiativ som man genomfört i sin organisation. På sikt kan man inspirera fler i branschen att agera mer inkluderande och jämställt. Ta vara på den här möjligheten!, säger Sandra ’Byggsandra’ Mobaraki, Sveriges första bygginspiratör och medgrundare till Årets byggkvinna.

Nominera senast 8 mars!

Aktuella priskategorier för Årets byggkvinna 2022

  • Årets byggkvinna
  • Årets byggföretag
  • Årets mest inspirerande resa