Arbete för en sundare och säkrare bransch lyfts på Nordbygg | Byggföretagen

Arbete för en sundare och säkrare bransch lyfts på Nordbygg

Den 26 april slås portarna upp till Nordbygg - Nordens största byggmässa. Byggföretagen är på plats för att berätta om hur vi jobbar för en sundare och säkrare byggbransch. Projektledaren Patrik Jakobsson berättar mer.

Publicerad:

Varför ska man komma förbi Byggföretagens monter på Nordbygg?
-Att inte en av Sveriges största branschorganisationer skulle vara med på Nordens största branschmötesplats vore närmast tjänstefel. Nordbygg samlar ca 50 000 besökare. Byggföretagen är där för att visa upp vilka vi är och hur vi jobbar för en sund och säker byggbransch, säger Patrik Jakobsson.

Vad ser du fram emot mest med att vara på Nordbygg?

-Det är alltid intressant och roligt att var med på Nordbygg, inte bara för att få ta del av nya material och träffa alla hantverkare och tjänstemän inom bygg. Jag ser också fram emot att få visa upp Byggföretagen och berätta om hur vi arbetar för att skapa en sundare och säkrare byggbransch. Det är inte alla som vet vilka vi är och vad vi står för. Varje år så får vi in nya medlemmar efter Nordbygg, vi får även ut våra budskap till de företag som aldrig hört talas om oss, säger Patrik Jakobsson.