Här är nyheterna i Arbetsgivarguiden | Byggföretagen

Här är nyheterna i Arbetsgivarguiden

Nu lanserar Byggföretagen en ny version av Arbetsgivarguiden där medlemsföretag kan få stöd i företagandet.

Publicerad:

Några av förändringarna är att startsidan är förenklad för att man snabbt ska kunna komma åt den information som söks. I kollektivavtalen finns nu förtydligande ikoner för avtalskommentarer, formler samt avtalsförändringar.

Alla användare erbjuds en introduktion för att lära känna den nya versionen bättre.

Arbetsgivarguiden är Byggföretagens stöd till medlemsföretag i arbetsgivarfrågor. Här finns de kollektivavtal företagen omfattas av, steg för steg-guider och smarta mallar för när man exempelvis ska anställa eller avsluta en anställning och mycket mer.

Logga in i Arbetsgivarguiden