Schyssta byggare besöker H22 City Expo | Byggföretagen

Schyssta byggare besöker H22 City Expo

Den 14 juni håller Byggföretagen föredrag om hållbar upphandling på H22 Cityexpo – Europas största mötesplats för hållbar stadsutveckling år 2022.

Publicerad:

Anders Gärdsmark, Byggföretagens Regionchef i Syd, berättar om H22 City Expo och temat på Byggföretagens föredrag.

 – H22 City Expo är en arena för hållbar stadsutveckling – där visionära ledare, stadsutvecklare och förändringsarbetare möts i Helsingborg för att uppmärksamma lokala lösningar på globala utmaningar. Programmet, som pågår 30 maj-3 juli, innehåller bland annat föreläsningar, konferenser, platsbesök och hackathons.

De som deltar på Byggföretagens föreläsning ”Schysst Byggare + Schysst Byggherre = Hållbar Upphandling” får med sig tips, tankar och idéer från schyssta samhällsbyggare. Ett hållbart samhällsbyggande är ett helhetstänk, där alla inblandade aktörer vill vara med och bidra på ett schysst sätt, inte minst i upphandlingen.

Föredragshållare:
Anders Gärdsmark, Regionchef Byggföretagen i Syd
Camilla Alfredsson, Inköpschef Helsingborg stad och verksam för Upphandlingsmyndigheten
Claes Rydin, Grundare och Affärsutvecklare Moxy ID
Rickard Berlin, ML4 Fastighets AB.

Byggföretagens föredrag: ”Schysst Byggare + Schysst Byggherre = Hållbar Upphandling” hålls på huvudscenen den 14 juni, kl 10.10-10.50. Föredraget är kostnadsfritt och öppet för alla. Läs mer om H22 City Expo.