Bli en bättre arbetsgivare – delta på arbetsgivarforum | Byggföretagen

Bli en bättre arbetsgivare – delta på arbetsgivarforum

I höst kommer arbetsgivarforum, en webbinarieserie där du som medlem får möjlighet att fördjupa dig i viktiga och aktuella arbetsgivarfrågor.

Publicerad:

Vill du fördjupa dig i viktiga arbetsgivarfrågor och bli en skickligare arbetsgivare? Nu kommer webbinarieserien Arbetsgivarforum, som tar upp aktuella arbetsgivarfrågor. Siri Åhlmans, arbetsrättsjurist och chef för arbetsgivarfrågor på Byggföretagen berättar mer.

Vad är syftet med Arbetsgivarforum?

− Vi ser att det finns ett löpande behov från medlemsföretagen att ta del av information om kollektivavtal och arbetsrätt. Vi har därför skapat ett nytt arbetssätt där samtliga regioner jobbar tillsammans, för att alla medlemmar i landet ska få möjlighet att utvecklas inom arbetsgivarfrågor säger Siri Åhlmans på Byggföretagen.

Alla webbinarier äger rum på tordagar kl. 9 och det första tillfället den 1 september kommer att handla om hur man går till väga vid en arbetsbrist.

Läs mer här!