Premiär för förbättrad säkerhetsutbildning | Byggföretagen

Premiär för förbättrad säkerhets­utbildning

Den 13 september släppte Byggföretagen en förbättrad version av den digitala säkerhetsutbildningen Safe Construction Training. Nyheter är att det blir enklare att logga in samt att hitta sitt digitala utbildningsbevis.

Publicerad:

– Arbetsmiljön har högsta prioritet för alla schyssta byggföretag. Sedan säkerhetsutbildningen förra året blev obligatorisk för alla våra medlemsföretag har hundratusentals människor gått den. Det är ett viktigt steg mot nollvisionen för arbetsplatsolyckor, säger Berndt Jonsson, nationell arbetsmiljösamordnare på Byggföretagen.

Den nya versionen av Safe Construction Training innebär inte någon skillnad i själva utbildningen. Däremot har förbättringar gjorts för att underlätta vid inloggningen och för individen att hitta sitt digitala utbildningsbevis.

Utbildningen finns på tio olika språk och genomförs kostnadsfritt online via dator, platta eller mobil. Använder du dator rekommenderar vi dig att använda webbläsare Google Chrome, Microsoft Edge eller Safari.

Här når du den nya versionen av säkerhetsutbildningen