Vad kan Byggföretagen göra för dig som småföretagare? | Byggföretagen

Vad kan Bygg­företagen göra för dig som småföretagare?

Vilka frågor och utmaningar stöter du som småföretagare på i din vardag? Byggföretagen i väst bjuder in till medlemsträff tisdag 20 september.

Publicerad:

– Vi vet att många småföretagare har en hektisk vardag och stöter på andra typer av frågor och utmaningar än de större företagen. Därför vill vi skapa en mötesplats där vi kan fånga upp det som är viktigt i de mindre företagens vardag, säger Niklas Skändlagård, lön-och avtalskoordinator på Byggföretagen i väst.

Är ni ett medlemsföretag med mindre än 40 anställda? Kom och träffa andra småföretag i bygg- och anläggningsbranschen och berätta hur Byggföretagen kan förenkla just din vardag, så att du kan få ännu mer tid till schyssta affärer.

Anmäl dig till medlemsträffen i Göteborg den 20 september.

Kontakt

Niklas Skändlagård

Löne- och avtalskoordinator

Tel: +46 31 708 41 14

niklas.skandlagard@byggforetagen.se