25 000 följer Byggföretagen på LinkedIn | Byggföretagen

25 000 följer Bygg­företagen på LinkedIn

Allt fler väljer att följa Byggföretagen på det sociala nätverket LinkedIn. Och antalet följare ökar snabbt.

Publicerad:

– Vi erbjuder våra följare en mix av tips för att utveckla och driva sitt företagande, inspiration samt fakta om hur byggbranschen utvecklas. Att följarskaran på LinkedIn ökar med flera hundra personer i månaden är ett kvitto på att kanalen uppskattas av många, säger Håkan Lind, kommunikationschef på Byggföretagen.

Ny mötesplats för Byggkvinnor

Förra året startade Byggföretagen även LinkedIn-gruppen Byggkvinnor – en särskild mötesplats för kvinnor i bygg- och anläggningsbranschen där vi bjuder in till diskussioner kopplade till arbetsliv och arbetsmarknad.

– Vi är jätteglada för att så många väljer att följa Byggföretagen på LinkedIn, säger Håkan Lind.

Följer du inte redan Byggföretagen på LinkedIn? Gör det här.