Ny utbildning underlättar personalarbetet | Byggföretagen

Ny utbildning underlättar personalarbetet

Nu släpper Byggbranschens Utbildningscenter (BUC) utbildningen höstens utbildningar i ”Rätt på bygget – Byggavtalet”. Utbildningen vänder sig till den som vill ha en bred inblick i Byggavtalet, få bättre kunskap och större förståelse i hur man ska tolka avtalet.

Publicerad:

– Det ska vara lätt att göra rätt i personal- och avtalsfrågor. Förutom att medlemmen får en översikt av Byggavtalet lär de sig även att navigera i Byggföretagens Arbetsgivarguide, som är ett verktyg för arbetsgivarfrågor, säger Mats Åkerlind, förhandlingschef på Byggföretagen.

Responsen från deltagarna har så här långt varit väldigt positiv. ”Bra övergripande utbildning med möjlighet till frågestund”, ”mycket lärorikt och risken att göra fel framledes minskar” och ”man får bättre kunskap och förståelse om hur man ska tolka Byggavtalet” lyder omdömet från tre av deltagarna.

Kommande utbildningstillfällen

13 oktober, Stockholm

18 oktober, Jönköping

20 oktober, Distans

15 november, Stockholm

17 november, Norrköping

23 november, Distans

Läs mer och anmäl dig till de fysiska utbildningstillfällena

Läs mer och anmäl dig till distansutbildningarna