Så främjar du psykisk hälsa på byggarbetsplatsen | Byggföretagen

Så främjar du psykisk hälsa på byggarbetsplatsen

Den 4 oktober bjuder Byggföretagen i väst in till seminarium om hur byggföretag kan arbeta för att främja psykisk hälsa på arbetsplatsen.

Publicerad:

Henrik Prohászka är arbetsmiljörådgivare på Byggföretagen i väst

En god social arbetsmiljö ger välmående och bättre prestationsförmåga. Under seminariet får du lära dig om vilka risk- och friskfaktorer som finns i bygg- och anläggningsbranschen och hur du minskar stress samt tydliggör mål och roller.

– När de anställda mår bra gynnas både arbetsmiljön och lönsamheten i projektet. Välmående leder till färre risker och genvägar vilket framför allt förbättrar arbetsmiljön och minskar risken för olyckor, men även förseningar och ökade kostnader undviks, säger Henrik Prohászka, arbetsmiljörådgivare på Byggföretagen i väst.

Anmäl dig till seminariet.