”Det är skillnad på byggare och byggare” | Byggföretagen

”Det är skillnad på byggare och byggare”

Den 29 november går eventet ”Det Goda Projektet” av stapeln. På eventet kommer frågor som ledarskap, upphandling, kunskapsintegration och samverkan, olycksfria och sunda arbetsplatser att belysas. Byggföretagens vd Catharina Elmsäter-Svärd berättar varför Byggföretagen valt att gå in som partner.

Publicerad:

Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen.

– Våra företag är en viktig del i alla projekt, antingen som huvudentreprenör eller underentreprenör. Våra medlemsföretag vill konkurrera på schyssta grunder och därmed skapa sin goda affär. Den goda affären är ett uppskattat projekt, annars kommer inga nya affärer. Att vara med i eventet är ett statement att det är skillnad på byggare och byggare, det vill vi också visa i handling, säger Byggföretagens Catharina Elmsäter-Svärd.

”Det goda projektet” är en branschdag i samarbete mellan bland andra Byggherrarna och Byggcheferna.

Läs mer och anmäl dig här.