Mångfald och rekrytering – så lyckas du | Byggföretagen

Mångfald och rekrytering – så lyckas du

Ta del av kunskap och inspiration om hur du kan arbeta med mångfald och inkludering. Besök Opportunity Day i Göteborg den 14 november.

Publicerad:

Opportunity Day i Göteborg 13 november. Byggföretagen är partner.

Företag med stor mångfald har 35 % ökad chans att slå sina konkurrenter. Ändå står många utrikesfödda jobbsökande utanför arbetsmarknaden. Samtidigt är medarbetarbristen stor i byggbranschen.

På Opportunity Day får du kunskap och inspiration kring hur man jobbar med mångfald och inkludering i företaget. Är mångfald en förutsättning för att lyckas i framtiden? Och hur bygger man kultur och får medarbetarna med sig? Svaren får du den 14 november.

Ola Serneke, vd Serneke Invest, är en av talarna under dagens seminarier.

– Vi har alltid haft som ambition att bidra positivt till samhället i stort. En förutsättning för det är att vi skapar möjligheter och en god levnadsmiljö för alla människor, oavsett kön eller bakgrund. Det gäller när vi planerar stadsdelar såväl som när vi bygger vårt företag. Därför är det självklart för mig att delta i Opportunity Day.

Ole Serneke, vd Serneke Invest, är en av talarna på Opportunity Day. Foto: Fredrik Strömberg.

Byggföretagen är partner tillsammans med bland andra Svenskt Näringsliv och Göteborgs Stad. Som medlem i Byggföretagen har du chans till fribiljetter: ange kod byggforetagen22. Begränsat antal – först till kvarn. Läs mer och anmäl dig på opportunityday.se.