Succé för Arbetsgivarforum! | Byggföretagen

Succé för Arbetsgivarforum!

Under hela hösten pågår Arbetsgivarforum, webbinariet som fördjupar våra medlemmar i aktuella och viktiga arbetsgivarfrågor.

Publicerad:

Hej där Jenny Roos, företagsrådgivare på Byggföretagen och en av initiativtagarna till Arbetsgivarforum. Hur har det gått för Arbetsgivarforum?

− Över förväntan och vi ser att vi får fler och fler deltagare till webbinarierna vilket är väldigt roligt. Vårt mål är att nå ut till ännu fler genom att fortsätta uppmärksamma våra medlemmar om Arbetsgivarforum.

Varför tror du att Arbetsgivarforum blivit en sådan succé?

− Dels så tror jag regelbundenheten, att det sker varje torsdag vid samma tid. Utöver det tror jag att man ser positivt på att webbinarierna är korta och digitala. Och att ämnena är baserade på de frågor som kommer in till rådgivningen, för att matcha våra medlemmars behov.

Vilket ämne tas upp i nästa veckas webbinarium?

− Nästa vecka handlar om tidlönerapportering i systemet Lösen. Här ser vi att våra medlemmar har frågor, dessutom har rutinerna skärpts för medlemsföretag som inte rapporterar. Vi ser ett stort behov av att informera om vad som gäller för att öka förståelsen!

Här hittar du anmälan till höstens webbinarier.