Ny webbinarieserie om beställarens kunskap, regelefterlevnad och ansvar | Byggföretagen

Ny webbinarieserie om beställarens kunskap, regelefterlevnad och ansvar

För tredje året i rad arrangeras "Forum för sund konkurrens och schyssta byggen" med syfte att uppnå sund konkurrens i bygg- och anläggningssektorn. I år bjuds alla som verkar i och kring sektorn in till en webbinarieserie i tre delar med fokus på beställarrollen, i alla led. Aktuella teman är kunskap och kompetens, regelefterlevnad och ansvar.

Publicerad:

b33d4939-2cba-47c3-9e00-5863fd3ef1b2.jpeg

– Det är tredje året i rad som vi anordnar Forum för sund konkurrens och schyssta byggen och allt fler aktörer inser vilken avgörande betydelse frågan om sund konkurrens har för byggbranschens utveckling. I år lägger vi fokus på beställarrollen och principen om ”Rätt från mig”. Oavsett om du är en byggherre, entreprenör som tar in en underentreprenör, privatperson eller bostadsrättsförening som beställer byggtjänster, så bär du ansvaret att anlita schyssta byggföretag – som genomför sunda byggprojekt, säger Claes Thunblad, chef affärsutveckling och nationell samordnare för Sund konkurrens, Byggföretagen.

Läs mer och anmäl dig till höstens webbinarier, som är på tisdagar kl 13.00:

8 november, Beställarrollen – Kunskap och kompetens

15 november, Beställarrollen – Regelefterlevnad

22 november, Beställarrollen – Ansvar

Arrangörer: Byggföretagen, Installatörföretagen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen, Glasbranschföreningen, Plåt & Ventföretagen, Byggnads, SEKO, Ledarna, Unionen, Elektrikerförbundet, Sveriges Ingenjörer

Forum för sund konkurrens och schyssta byggen | Byggföretagen (byggforetagen.se)