Så skapar vi sunda byggarbetsplatser | Byggföretagen

Så skapar vi sunda byggarbetsplatser

Den 27 april bjuder Byggföretagen i väst in till seminarium under Byggmässan i Göteborg. Temat – sunda byggarbetsplatser och sund bransch.

Publicerad:

Seminariet riktar sig till såväl entreprenörer som beställare. Du får ta del av inspirerande exempel från branschen om hur man praktiskt arbetar för sund konkurrens. Myndigheterna informerar om deras arbete och hur olika tipsfunktioner fungerar.

– Detta är ett utmärkt tillfälle för våra medlemsföretag, stora som små, att få både inspiration och kunskap om hur de kan verka för en sund konkurrens, säger Petra Sedelius, ansvarig näringspolitik på Byggföretagen i väst.

Framtidenkoncernen är på plats och berättar om deras satsningar framöver, men också om hur de som beställare verkar för sund konkurrens och vilka förväntningar de har på entreprenörer.

– Vi vill samla aktörer från hela byggprocessen, såväl entreprenörer som beställare och myndigheter, och belysa det viktiga arbete som görs idag men också vad som krävs framöver. Det är genom att arbeta tillsammans som vi kan göra skillnad.

Byggmässan Göteborg – Västsveriges affärsarena samlar hela bygg-och anläggningsbranschen och hålls 26–27 april på Prioritet Serneke Arena. Byggföretagens seminarium 27 april samt entrébiljett till mässan är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl dig här.