Allt om entreprenadrätt för ditt företagande | Byggföretagen

Allt om entreprenadrätt för ditt företagande

Nu lanserar Byggföretagen Entreprenadrättsguiden, ett verktyg som samlar allt om entreprenadrätt för ditt företagande. I guiden finns standardavtal, mallar, nyheter, sammanfattade rättsfall, svar på vanliga frågor och mycket mer.

Publicerad:

– Det känns otroligt roligt att Entreprenadrättsguiden äntligen lanseras efter ett långt och omfattande arbete som involverat många. Guiden innebär en ökad tillgänglighet på entreprenadjuridik för våra medlemmar, så att det blir lättare att undvika juridiska fallgropar och göra bra affärer. Nu fortsätter arbetet med att utveckla guiden med mer innehåll säger Gustav Gonelius, entreprenadjurist på Byggföretagen.

Inloggning sker med Bank-ID och organisationsnummer, för tillgång till vissa delar krävs medlemskap hos Byggföretagen.