Årsstämma med internationell utblick | Byggföretagen

Årsstämma med internationell utblick

Den 9 mars gästar toppdiplomaten Jan Eliasson årsstämman i Göteborg och Södra Älvsborgs byggförening.

Publicerad:

Jan Eliasson gästar årsstämman i Göteborg och Södra Älvsborgs byggförening.

Han har bland annat varit ordförande för FN:s generalförsamling, vice generalsekreterare i FN och utrikesminister. På årsstämman i Göteborg och Södra Älvsborgs byggföreningen pratar Jan Eliasson om hur man kan åstadkomma resultat och genom en internationell utblick får vi perspektiv på Sverige, Europa och världen.

– Jag ser fram emot att träffa Byggföretagens medlemmar. Som gammal göteborgare är det särskilt spännande att se allt som händer här. Bygg- och anläggningsbranschen är förstås helt central för den nya stad som växer fram, säger Jan Eliasson.

Missa inte denna eftermiddag som också bjuder på mat, mingel och musik. Det är dessutom en chans för dig som medlem i Byggföretagen att påverka och göra din röst hörd i din lokala byggförening.

Anmäl dig idag.