Läget i branschen – lunch för småföretagare | Byggföretagen

Läget i branschen – lunch för småföretagare

Är du småföretagare med 50 anställda eller mindre? Missa inte vårens lunchträffar som anordnas av Småföretagarutskottet i väst. Här får du en uppdatering av läget i branschen och andra aktuella frågor.

Publicerad:

Nyligen samlades småföretagare inom bygg- och anläggning i väst för att äta lunch och samtala om läget i branschen. Hur ser orderläget ut efter sommaren? Vad händer i avtalsrörelsen?

– Som chef på ett mindre medlemsföretag har man kanske inte alltid tid att gå på längre arrangemang. Därför erbjuder vi korta, informativa lunchträffar där man kan få senaste nytt om aktuella frågor i branschen, säger Anders Fareskog, arbetsrättsjurist på Byggföretagen i väst.

Genom lunchträffarna får du inte bara koll på senaste nytt. Det är också en möjlighet att träffa kollegor i branschen och skapa kontaktnät. Vill du få en inbjudan till nästa lunchträff för småföretagare? Kontakta Anders Fareskog.

Kontakt

Anders Fareskog

Arbetsrättsjurist

Tel: 0317084108

anders.fareskog@byggforetagen.se