Malin Söderson ny ordförande för BKMA:s ägarutskott | Byggföretagen

Malin Söderson ny ordförande för BKMA:s ägarutskott

Iskads vd Malin Söderson har utnämnts till ordförande för Byggföretagen KMA:s ägarutskott. Andra ledamöter är Maria Vogler, Sven Johansson Bygg, Anders Nord, SVEAB Anläggning, Henrik Krantz, Bygg om Linköping och Samuel Bardh, Gärdets Bygg.

Publicerad:

Malin Söderson, vd Iskad Industri och skadehantering. Foto: Henrik Prohaszka.

-Jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera en så bred kompetens i Byggföretagen KMA:s nya ägarsutskott. Utskottets ledamöter kommer ha en viktig roll i arbetet med att ta de strategiska besluten för BKMA:s fortsatta verksamhet och tillväxt, säger Claes Thunblad, affärsutvecklingschef på Byggföretagen.

Byggföretagen KMA lanserades hösten 2021 och har idag drygt 330 medlemsföretag som anslutit sig. Som ansluten till BKMA får man tillgång till de dokument, guider och verktyg som behövs för att på ett enkelt sätt skapa ordning och reda i verksamheten. Varje företag skapar sitt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem utifrån kraven i BKMA så att det passar den egna verksamheten. Årliga revisioner leder sedan till en välkänd certifiering som rustar verksamheten för fler och större uppdrag.

BKMA:s ägarutskott
Malin Söderson, Iskad Industri och skadehantering, VD
Maria Vogler, Sven Johansson Bygg, KMA-chef
Anders Nord, SVEAB Anläggning, KMA-chef
Henrik Krantz, Bygg om Linköping, VD
Samuel Bardh, Gärdets Bygg, Avdelningschef Service