Så ser en vecka ut som bransch- och föreningsansvarig | Byggföretagen

Så ser en vecka ut som bransch- och föreningsansvarig

Hanna Magnusson är bransch- och föreningsansvarig i Västernorrland, här delar hon med sig av en arbetsvecka i bilder.

Publicerad:

Måndag 16/4

”Börjar veckan att stämma av med mina kollegor Berndt och Towe hur vår planering ser ut den närmsta tiden. När vi alla är ute och reser så blir det ibland långt mellan gångerna vi ses. Eftermiddagen spenderas på en workshop arrangerad av Rise och Sundsvalls kommun där vi arbetar med strategier och utmaningar för hållbar stadsutveckling i Sundsvall.”

Hanna Magnusson, Byggföretagen. Martinus Rönnerman, Permobil. Markus Flyborg, Sundsvalls kommun. Henrik Hjeltström, EON.

Tisdag 18/4

”Under tisdagen anordnade Byggföretagen en Klimatdag tillsammans med Sundsvalls kommun, Sweco och Tyréns i Sundsvall, med syfte att starta igång arbetet med en lokal färdplan för att driva på klimatomställningen i bygg- och fastighetsbranschen.”

Ansvariga för Klimatdagens program: Sandra Birgersson Roberts, Tyréns. Hanna Magnusson, Byggföetagen. Sofie Abser, Sweco. Lisa Westling, Sundsvalls kommun.
Klimatdagens föreläsare och arrangörer.

Onsdag och torsdag 19/4-20/4

”Onsdag och torsdag spenderades i Östersund tillsammans med vår kollega Christin Andersson, Bransch- och föreningsansvarig i Östersund. Jag var här i min roll som arbetsmiljörådgivare och besökte medlemsföretag för att diskutera aktuella frågor inom arbetsmiljö. Det är alltid givande att träffa våra medlemmar!”

Hanna Magnusson och Christin Andersson, Byggföretagen.
Hanna och Christin med tjänstemän på Attacus.
Hanna och Christin med Göran Wagenius, Kristoffer Rejto och Monica Dahlstedt från ställningsföretaget Byggvän.

Fredag 21/4

”Styrelsemöte med Västernorrlands byggförening som besöktes av Stadsbyggnadsdirektör Andreaz Strömgren och Stadsbyggnadsnämndens ordförande Jeanette Hedlund, Sundsvalls kommun. Intressanta diskussioner med vår styrelse om aktuella frågor, sund konkurrens samt utvecklingen av Sundsvall. Veckan avslutades att informera Byggföretagens medarbetare om Säkerhetsdagen som äger rum nu på fredag, 28 april.”

Teamsmöte inför Säkerhetsdagen 2023.

Hanna Magnusson

Bransch- och föreningsansv. Västernorrland, Arbetsmiljörådgivare

Tel: +46 60 16 09 62

hanna.magnusson@byggforetagen.se