Byggbranschens utbildningscenter vinner avtal med Familjebostäder | Byggföretagen

Byggbranschens utbildningscenter vinner avtal med Familjebostäder

Byggbranschens utbildningscenter, BUC, tilldelas avtalet att genomföra utbildningarna Byggarbetsmiljösamordnare (Bas-P/Bas-U) samt BAM för bygg- och anläggningsbranschen till Stockholms stads allmännyttiga bolag Familjebostäder.

Publicerad:

– Att Familjebostäder väljer oss som utbildningsleverantör är en viktig kvalitetsmärkning av vår verksamhet. Nu ges vi möjlighet att också stärka vår kundbas i den offentliga sektorn, säger Josefine Nyman, leveranschef Byggbranschens utbildningscenter.

Familjebostäders upphandling genomfördes enligt förfarandet lagen om offentlig upphandling (LOU).Uppdraget gäller både fysiska utbildningar i klassrum och distansutbildningar med en maximal avtalstid på 4 år.

Byggbranschens utbildningscenter är en del av bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen och levererar årligen cirka 700 utbildningar för både yrkesarbetare och tjänstemän.

 

För mer information:

Phillip Hayes

Chef för Byggbranschens Utbildningscenter

08-698 58 90. 

phillip.hayes@buc.se