Öppna utbildningstillfällen i säkerhetsparken | Byggföretagen

Öppna utbildningstillfällen i säkerhetsparken

Nu bjuder Byggbranschens Säkerhetspark för första gången någonsin in till öppna utbildningstillfällen för enskilda deltagare.

Publicerad:

Björne Karlsson, verksamhetsledare på Säkerhetsparken vid Arlanda flygplats.

– Det här är en ny möjlighet egenföretagare eller mindre företag med upp till 10 anställda som vill höja sin kompetens inom arbetsmiljö, säger Björne Karlsson, verksamhetsledare på Byggbranschens Säkerhetspark.

Utbildningen startar inomhus med diskussion kring frågor om hälsa, beteenden och arbetsmiljö. Efter det går deltagarna ut i parken för att reflektera och diskutera över olika scenarion ute vid stationerna. Utbildningen tar drygt 5 timmar inklusive lunchpaus.


7 juni 2023: Utbildning Säkerhet inriktning Anläggning, Läs mer och boka

8 juni 2023: Utbildning Säkerhet inriktning Husbyggnation, Läs mer och boka
 

Byggbranschens Säkerhetspark är en utbildningsanläggning på 15 000 kvadratmeter i närheten av Arlanda där deltagarna ges möjlighet att praktisera säkerhet vid olika uppbyggda scenarier där man reflekterar kring  problemställningar och beteenden. Parken erbjuder en företagsanpassad utbildning för människor som arbetar i byggprocessen och ger en verklighetsbaserad insikt och konkret kunskap om de risker som en byggarbetsplats innebär.