Byggföretagen på Frihamnsdagarna i Göteborg | Byggföretagen

Bygg­företagen på Frihamnsdagarna i Göteborg

Hej där Petra Sedelius och Daniel Strandell på Byggföretagen i väst. Ni arrangerar ett seminarium under Frihamnsdagarna i slutet av augusti – berätta mer!

Publicerad:

– Vår programpunkt ”Göteborg – hela livet ut! Eller?” fokuserar på bostadsbyggandet och hur vi får fler, inte minst unga, att kunna och vilja bo och leva i staden. Befolkning och näringsliv växer i hela regionen och behovet av bostäder är stort. Hur skapar vi fler hem och möjligheter att bo i Göteborg?

Vilka medverkar på scen?

– På scen medverkar bland andra Magnus Pålsson, vd SGS Bostäder, Lena Jonsgård, affärsområdeschef HSB Göteborg, Terje Johansson vd Framtidenkoncernen och Kristina Lindfors, exploateringsdirektör Göteborgs Stad. Vi gästas också av unga röster från politiska studentorganisationer.

Hur och var tar jag del av seminariet?

– Seminariet sker i Frihamnen i Göteborg under torsdagen den 31 augusti kl. 12.20. Kom förbi och lyssna!

Mer om Byggföretagens programpunkt under Frihamnsdagarna