Byggföretagen och Byggnads samverkar i Östergötland | Byggföretagen

Bygg­företagen och Byggnads samverkar i Östergötland

I Östergötland har Byggföretagen och Byggnads nu inlett ett nytt samarbete för att främja utvecklingen i byggbranschen. Ämnen som berörs är bland annat sund konkurrens, arbetsmiljö, hälsa, säkerhet och kompetensförsörjning.

Publicerad:

-Vi ser att vi har en gemensam målbild men jobbar på olika sätt för att nå detta. Med dessa möten har relationerna och samverkan förbättrats avsevärt, säger Lotta Nordesjö Dahm, bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen.

Det var hösten 2022 som ett första möte mellan Byggföretagen och Byggnads Öst initierades för att öka förståelsen och förbättra samverkan mellan parterna. Till hösten planeras nya gemensamma träffar. Detaljer om detta kommer ut när allt är klart.