En vecka som bransch- och föreningsansvarig | Byggföretagen

En vecka som bransch- och föreningsansvarig

Lotta Nordesjö Dahm är bransch- och föreningsansvarig i Östergötland, här delar hon med sig av sin vecka i bilder.

Publicerad:

Måndag 29 maj

”Veckan börjar med att förbereda inför eftermiddagens styrelsemöte med Norrköpings byggförening. Det handlar om att både ta fram hur vi ligger till ekonomiskt i den lokala föreningen men också se till så att alla beslutsunderlag är framtagna och tillgängliga. Ett sådant underlag kan tex vara att godkänna ett nytt medlemsföretag på lokal nivå.”

Styrelsemöte med Norrköpings byggförening.

Tisdag 30 maj

”På tisdagen begav jag och mina kollegor oss till Söderköping för Bygglunch. Ett sätt för oss att träffa både befintliga medlemmar men också en möjlighet för oss att presentera oss för de företag som ännu inte är medlemmar.”

Bygglunch i Söderköping, Byggföretagen i Östergötland.
Bygglunch i Söderköping.

Onsdag 31 maj

”Onsdagen började med ett webinarie ”Återbruk för entreprenörer”- Ett sätt att lyssna in hur jag bäst kan stötta våra medlemsföretag att ta sina egna kliv i klimatomställningen.  Därefter åkte jag några mil västerut till Mjölby för att genomföra veckans andra Bygglunch och möte de företag som verkar på den sidan av länet. Avslutade sedan arbetsdagen i Linköping och ett arbetsmöte för entreprenörer inom vårt fokusområde sund konkurrens.”

Arbetsmöte om sund konkurrens.
Webbinarium ”Återbruk för entreprenörer” med CCbuild, Centrum för cirkulärt byggande.

Torsdag 1 juni

”Bytte län för ett dygn och begav mig till Gnesta för ”Arbetsrätt- och avtalskonferens” ihop med medlemsföretag och kollegor. På torsdagen var temat alkohol och droger.”

Fredag 2 juni

”Lämnade konferensen lite i förtid för att avsluta veckan i Linköping och ett lunchseminarium ihop med advokatfirman Delphi på temat: ”Småhusentreprenader i kristider”.”

Småhusentreprenader i kristider.