Camilla är ny bransch- och föreningsansvarig i väst | Byggföretagen

Camilla är ny bransch- och föreningsansvarig i väst

Hej där Camilla Spennare, ny på jobbet som bransch- och föreningsansvarig i Bohus Norra Älvsborg.

Publicerad:

Camilla Spennare är ny bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen.

Hur känns det att börja jobba på Byggföretagen?

Fantastiskt! Jag har hunnit träffa kollegor, börjat sätta mig in i verksamheten och har lärt mig mycket nytt. Nu ser jag fram emot att lära känna byggföreningens styrelse, medlemsföretagen, våra samverkanspartners och kollegorna ute i landet.

Vad har du för yrkesbakgrund?

Tidigare har jag arbetat i många år med destinationsutveckling och med att skapa medlemsnytta för besöksnäringsföretagen i södra Bohuslän. Jag har även jobbat för en trafiksäkerhetsorganisation med fokus på förebyggande arbete kring alkohol och droger i trafiken. Nu senast har jag jobbat med gränsregional besöksnäringsutveckling i området mellan Sverige och Norge.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att träffa medlemsföretagen och få kunskap om hur vi på bästa sätt kan skapa medlemsnytta lokalt i Fyrbodal. Jag ser fram emot att genomföra aktiviteter utifrån medlemsföretagens behov, våra fokusområden och rådande konjunktur. Det ska bli spännande att arbeta med det lokala påverkansarbetet och samverka med näringsliv och politik i de frågor som är viktiga för våra medlemsföretag. Tillsammans gör vi bygg- och anläggningsbranschen attraktiv, sund och säker!