Byggbranschens Utbildningscenter inleder samarbete med Svensk Beläggningsförening | Byggföretagen

Byggbranschens Utbildningscenter inleder samarbete med Svensk Beläggningsförening

Med start höstterminen 2023 tar SBF över ansvaret för Asfaltskolan.

Publicerad:

Phillip Hayes, chef, Byggbranschens Utbildningscenter

Hela nuvarande kursutbud och branschdagar såsom Asfaltdagarna, metoddagar och specialistseminarier ska administreras av BUC. Ansvaret för framtagande av kursutbud, fastställande av kursplaner med mera ligger hos SBF:s utbildningsutskott – för att säkerställa att Asfaltskolans kurser är relevanta för dagens och framtidens beläggningsbransch.

– Detta är ett win-win för alla inblandade. Vi på Byggbranschens Utbildningscenter ser fram emot att jobba med SBF och dess utbildningsutskott som hanterar Asfaltskolan, ett etablerat varumärke i branschen. Samtidigt breddar vi vårt utbud och kundbas. SBF:s medlemmar och Asfaltskolans kunder och deltagare får en fortsatt effektiv och professionell hantering för bästa möjliga upplevelse, säger Phillip Engerdahl Hayes, chef på Byggbranschens Utbildningscenter.

Byggbranschens Utbildningscenter är en del av bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen och levererar årligen cirka 700 utbildningar i olika format för både yrkesarbetare och tjänstemän. Asfaltskolan är kursverksamhet för branschen med cirka 20 kurstitlar.

Här hittar du samtliga av Asfaltskolans kurser.