Så lockas unga till byggbranschen i Norrköping | Byggföretagen

Så lockas unga till byggbranschen i Norrköping

Just nu pågår Byggmässa på Bråvallagymnasiet i Norrköping. Under fyra dagar får totalt 1700 entusiastiska niondeklassare möjlighet att inte bara titta, utan också prova på olika moment inom bygg- och konstruktionsyrkena.

Publicerad:

-Vi ser fram emot att möta dessa unga talanger och dela vår passion för byggande. Tillsammans skapar vi en starkare framtid för branschen och för de kommande generationerna av yrkesmänniskor, säger Tobias Elf Svensson, företagsrådgivare kompetensförsörjning på Byggföretagen,

Genom interaktiva stationer och hands-on erfarenheter får eleverna inblick i en av Sveriges mest dynamiska branscher. Målet är att stärka deras intresse och förståelse för bygg- och andra branscher, och därmed stärka deras grund för framtida gymnasieval.